Dakrenovatie met EPDM folie

EPDM Dakbedekking

Het is nog niet echt mooi weer, maar wilt reeds voorbereid zijn om straks uw dak te vervangen. Als u uw plat dak wilt restaureren, renoveren, of een lekkage wilt repareren dan hebben wij voor u het allerbeste dakbedekkingsmateriaal tot onze beschikking: EPDM dakbedekking. Dit materiaal heeft veel voordelen. Of u nu uw plat dak wilt laten renoveren of u wilt een nieuw plat dak laten leggen; EPDM dakbedekking is hiervoor het meest geschikte materiaal en steekt er, als het gaat om kwaliteit en veiligheid, met kop en schouders bovenuit ten opzichte van alle andere voor dakbedekking gebruikte materialen. Het is niet voor niets dat het gebruik van EPDM dakbedekking steeds populairder wordt., zowel onder de professionele dakbedekkers, alsook onder de particulieren.

Renovatie met EPDM Dakbedekking

Bij de renovatie van een plat dak kunt u zelf via onze webshop het benodigde aantal m2 EPDM folie op maat bestellen. EPDM dakbedekking kan probleemloos over de oude dakbedekking worden gelegd. U hoeft dus geen extra sloopkosten te betalen voor het verwijderen van de bestaande dakbedekking. De EPDM folie kan op vrijwel op elke ondergrond direct dubbelzijdig worden verlijmd, uitgezonderd zijn hierbij een ondergrond bestaand uit mastiek en/of pvc.

De renovatie van uw plat dak heeft verder geen enkele invloed op de levensduur van EPDM dakbedekking, deze blijft meer dan vijftig jaar in een uitstekende staat. Investeert u in EPDM dakbedekking, dan investeert u in duurzaamheid!

Niet branden

Bij de renovatie van uw plat dak is door het gebruik van EPDM dakbedekking geen gasbrander meer nodig in tegenstelling tot het branden van de oudere bitumineuze dakbedekkingen. EPDM is een zogenaamd koud product, dus er is geen enkel brandgevaar bij het aanleggen van de dakbedekking.

Weer

EPDM dakbedekking is tegen elk weertype bestand. Oude dakbedekkingen willen nog weleens uitdrogen of barsten en scheuren vertonen, doordat deze daken langdurig zijn blootgesteld aan de zon. EPDM-daken zijn tevens UV-en ozonbestendig, vandaar dat EPDM dakbedekkingen probleemloos meer dan vijftig jaar meegaan. Ook is EPDM dakbedekking zeer goed bestand tegen kou. Een plat dak van EPDM is in zowel de winter als in de zomer goed te betreden.

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact met ons op wij helpen u graag.